Паметен знак звезда на славата“ с името на Тина Търнър и

...
Паметен знак звезда на славата“ с името на Тина Търнър и
Коментари Харесай

Звезда на славата на Тина Търнър ще напомня за концерта ѝ в Бургас

Паметен знак „ звезда на славата “  с името на Тина Търнър и датата на концерта ѝ в Бургас да бъде подложен в спортна зала „ Бойчо Брънзов “ в града. Това предлага ръководителят на Постоянната комисия по общинска благосъстоятелност, общински предприятия и сдружения към Общински съвет-Бургас Георги Дракалиев

Докладната бележка би трябвало да бъде разисквана на идващото съвещание на локалния парламент в края на месец юни. 

Дракалиев напомня, че на 24 май тази година умря световноизвестната певица Тина Търнър , наричана по целия свят „ Кралицата на рокендрола “. Тя е определяна като най-успялата жена в рок музиката , със извоювани осем награди „ Грами “ и продадени повече концертни билети от всеки различен солов реализатор в историята. Комбинираните продажби на нейните албуми и единични плочи наброяват общо към 100 милиона броя . Известна е с енергичното си театрално наличие , мощни вокали и дълготрайна кариера.

В края на май 1981 година и бургаската аудитория има опцията да види онлайн известната изпълнителка , когато тя изнася два следващи концерта в спортна зала „ Изгрев “ (дн. „ Бойчо Брънзов “) в ж.к. „ Зорница “.

„ Днес, присъствалите на тях фенове щастливо си напомнят този незабравим ден и описват спомените си от него, а всички останали могат да ги прочетат по локалните и национални онлайн медии.

Според мен, едно събитие от подобен жанр, състояло се в тази бургаска зала преди толкоз години, не трябва да потъва в давност и е добре да бъде непокътнато като спомен “ , стимулира се Дракалиев в текста на докладната бележка.

Предложението включва звездата на славата да бъде инсталирана на вътрешната стена, директно вдясно от основния вход на спортна зала „ Бойчо Брънзов “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР